Сега четете
Директорът на бургаската полиция напусна по собствено желание

Директорът на бургаската полиция напусна по собствено желание

Старши комисар Калоян Калоянов, който досега заемаше поста на директор на Областната дирекция на МВР в Бургас, заяви, че решението да напусне е негово. На кратък брифинг той каза, че е провел разговори с политическото ръководство на Министерството на вътрешните работи, но не разкри подробности.

 

“Беше коментирано, че смяната на ръководството на бургаската дирекция е продиктувано от резултати. Мога да кажа, че отдавна полицейската работа не е индивидуална – тя е плод на колективен труд, който накрая, след обединение на различните звена, води до успехи. Твърдения за слаби резултати към МВР – Бургас са обидни за служителите“, каза ст. комисар Калоянов.

 

Той не коментира кой ще пое поста директор след оттеглянето му. “Дебело подчертавам, че всичко постигнато до момента е резултат от работата на колегите“, посочи Калоян Калоянов.

Вижте и

 

По-рано днес от пресслужбата на ОД на МВР в Бургас съобщиха, че Калоянов напуска поста. Решението му идва ден, след съобщението на МВР, в което се посочва, че на няколко началници на областни дирекции в страната е предложено да освободят постовете си.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре