Сега четете
Кандидатира за седми пореден мандат за кмета на Монтана

Кандидатира за седми пореден мандат за кмета на Монтана

Настоящият кмет на Монтана Златко Живков обяви, че ще се кандидатира за седми пореден мандат. Пред жители на града, събрали се в негова подкрепа в парк „Извора“, Живков заяви, че ще продължи да работи за по-доброто бъдеще на Монтана.

 

Благодаря Ви за доверието! Приел съм работата си като мисия и кауза. Има още много неща, които трябва да направим и докато усещам Вашата подкрепа ще продължавам да работя упорито, добави той.

 

Вижте и

Живков припомни накратко как е изглеждала община Монтана, когато той е влязъл в местната администрация през 1999 година и открои разликите със сега. Той посочи, че в Монтана са изградени много неща – депо за твърди битови отпадъци, пречиствателна станция за отпадни води, сепарираща инсталация, депо за едрогабаритни отпадъци, ремонтирани са 160 от 200 улици, подменени са тръбите на водопровода и канализация, ремонтирани са всички училища, детски градини, детски ясли, читалища и православни храмове в общината, изградени са пет нови храма в Монтана селата, социалните услуги са нараснали от две на 21.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре