Сега четете
Пешеходец е с опасност за живота след катастрофа в Добрич

Пешеходец е с опасност за живота след катастрофа в Добрич

След катастрофа между два автомобила, мъж на 66 години, който е пресичал на пешеходна пътека, е откаран в болница с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич.

 

Инцидентът е станал на  ул. „Христо Ботев”. Лек автомобил „Опел” спира, за да пропусне 66-годишния пешеходец, като в същия момент лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 20-годишен мъж, се удря в задната част на спрелия пред него автомобил, завърта се и удря пешеходеца. Мъжът е транспортиран в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, допълват от пресцентъра. От първичните прегледи е диагностициран с натъртвания и повърхностни наранявания. Първоначалните изследвания показват, че няма вътрешни наранявания и фрактури. При преглед от специалист се установява кръвоизлив в мозъка и опасност за живота на пострадалия.

 

Водачите са тествани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни.

Вижте и

 

Ръст на пътнотранспортните произшествия (ПТП) се наблюдава през летния сезон в област Добрич, но в сравнение със същия период на миналата година има задържане на нивата като брой ПТП и брой ранени. Има лек спад и при броя загинали. Те са с петима по-малко в сравнение със същия период на миналата година.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре