Сега четете
От 11 до 15 август ще се състоят общинските празници на Сапарева баня

От 11 до 15 август ще се състоят общинските празници на Сапарева баня

От 11 до 15 август ще се състоят общинските празници на Сапарева баня, съобщи кметът на общината Калин Гелев. Откриването е насрочено за 11 август от 19:00 часа, с изпълнения на народен оркестър „Кратовски тамбураши“ – Република Северна Македония.

 

В програмата ще вземат участие читалище „От извора“ и младите народни певици Ива и Велислава Костадинови. Концертите ще се състоят на Амфитеатър „Гейзера“. От 19:30 часа на 12 август също е планирана музикална програма и концерт на поп-певицата Гери-Никол, казаха от общината.

 

От там посочиха, че програмата продължава и на 15 август при параклиса „Св. Богородица“. Гост-изпълнители в музикалната програма са Йорданка Варджийска и Ваня Димитрова. Ще бъде раздаден и курбан. Вечерта на 15 август ще има и концерт на сръбския поп-фолк изпълнител Драган Койч-Кеба, който ще се състои при Гейзера.

Вижте и

 

Музикалната програма е само вечерта, заради очакваните високи температури през деня. По време на празниците, по традиция ще има и базар на производители от цялата страна, които ще бъдат обединени в алея на занаятите. През миналата година пропуснахме изложението, заради ремонта на Гейзера, припомни кметът Гелев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре