Сега четете
Премиерът акад. Николай Денков ще отговаря днес на въпроси във Фейсбук

Премиерът акад. Николай Денков ще отговаря днес на въпроси във Фейсбук

Министър-председателят акад. Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани и медии във Фейсбук днес от 10:30 до 11:30 часа. Поводът е, че на 6 август правителството навърши два месеца, съобщиха от правителствената пресслужба.

 

Въпроси към Денков могат да се задават както по време на живото излъчване, така и да се публикуват предварително в коментарите под видео анонса на страницата на Министерския съвет във Фейсбук.

 

Това е втората подобна изява на премиера, след като на 6 юли той отново отговаря на въпроси в социалната мрежа по повод края на първия месец от работата на правителството.

Вижте и

 

Преди дни премиерът акад. Николай Денков и петима министри представиха актуални теми, залегнали в управленската програма на правителството, на пресконференция в Министерския съвет. Приехме детайлна програма, управленска програма, която поставя ясно нашите цели и дейностите, с които да ги постигнем, заяви тогава Денков. За съжаление, при подготовката на програмата, се сблъскахме с редица проблеми, които са унаследени от предишното правителство, каза тогава той. Това не са сериозни критики, а смешен плач, с цел отвличането на общественото внимание от важните за деня теми, отговори по-късно през деня бившият служебен премиер Гълъб Донев. По думите му за два месеца редовното правителство се похвали с два законопроекта, които всъщност са разработени от служебното правителство.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре