Сега четете
Голямо нещастие ,майка на дъщеря е починала от мъж,с който са живяли на семейни начела

Голямо нещастие ,майка на дъщеря е починала от мъж,с който са живяли на семейни начела

45-годишна жена е пребита с бокс до смърт от мъжа, с когото е живеела, и от негов съсед. Тя е намерена от дъщеря си обезобразена и в безпомощно състояние. Приета е с тежка черепно-мозъчна травма в „Пирогов”, където няколко дни по-късно умира. Случаят е от края на юни. Мъжът, който е нанесъл фаталния побой, е със серия криминални прояви.

Майка ми и въпросният мъж – Росен, се запознават в социална мрежа през март. Започват да излизат по футболни мачове и по кафета. Майка ми се премести в края на април да живее при него. Направи ми впечатление, че тя досега никога не е излизала да живее с мъж”, казва дъщерята на убитата жена Габриела Манолова.

„Не сме си мислили, че може да се стигне до такава жестокост. Майка ми дълги години работи в магазин, но внезапно реши да напусне. Обясни, че иска да си почине малко. Явно въпросният Росен я е накарал да го направи. Не ми е споделяла да е имала проблеми. Не сме усетили и мъжът да е агресивен. За него не знаехме нищо”, каза още тя.

На 24 юни Росен се обажда на приятеля на Габриела, за да прибере майка си, с която се били скарали. „Когато стигнахме до адреса, той ни чакаше долу. Влязохме вътре. По незнайно какви причини ни вкара при комшията, който стоеше с бокс в ръка при бременната си жена. Аз исках да видя майка си и му казах да ни заведе там. Росен отвори вратата на неговия апартамент. Заварихме майка ми да лежи гола на дивана, покрита с чаршаф. Цялото ѝ лице беше в синини. Кръв излизаше от устата. Аз повиках полицията”, обяснява дъщерята на жертвата.

Вижте и

Мъжът обяснил, че е ударил само един шамар. „Тя, ако не се лъжа, още тогава е изпаднала в кома. От Спешна помощ ни казаха, че доста часове е била в това състояние. Майка ми лежа 17-18 дни в дълбока кома”, допълни Габриела.

От прокуратурата обясняват, че Росен и неговият съсед са задържани. Повдигнато е обвинение за опит за умишлено убийство в съучастие. И двамата мъже не правят самопризнания. За Росен е известно, че в миналото има пет присъди –  сред които за кражби и за шофиране под въздействието на алкохол. За съседа му е ясно, че е с чисто съдебно минало.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре