Сега четете
Страхотен скандал между Д-р Цветеслава Гълъбова към Румяна Бъчварова бившата шефка на МВР

Страхотен скандал между Д-р Цветеслава Гълъбова към Румяна Бъчварова бившата шефка на МВР

Бившата шефка на МВР иска смяна на руските имена на забележителности у нас, директорката на психиатрична болница „Св. Иван Рилски“ ѝ припомни за държавната Волга

Известната психиатърка, която беше кандидат за депутат на „Левицата“ и част от Инциативния комитет на Радев, избухна срещу идеята на бившата МВР шефка и експосланик в Израел Румяна Бъчварова наред със смяната на Националния празник от Трети март на 24 май, да се подеме и офанзива срещу руските имена на забележителности у нас.

 

Ето какво пише Гълъбова:

„Мърлата Румяна Бъчварова, която е приета с връзки в СУ /зная го от нейна състудентка, която помни късното появяване в курса на дъщерята на Генчо Бъчваров – последния главен редактор на в. Отечествен фронт/, иска смяна на националния празник, на имена на улици, че и на катедралата „Св. Александър Невски”.

Алоуууу, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име? Че вестника на оф-то си е чисто комунистически. Откажи се от него, заплюй го, повърни на гроба на баща си, за да му благодариш, че и тътрузил задника ти в държавната „Волга“.

Ах, ти, гиди нещастна псевдодемократко, да ти кажа, че аз пък не ща да се сменят имена! Искам само едно – вас, гниди псевдодемократични, да ВИ НЯМА. Марш по островите, че ми тровите въздуха.

След публикацията заваляха коментари срещу грубия език на д-р Гълъбова. 

Кремена Кунева

Директор на държавна психиатрична болница. И на тази жена и плащаме заплатата.

Yordan Ivanov

Тази трябва да бъде пациентка в психиатричната болница, а не директор

Natalia Lyubenova

Вижте и

Език мой, враг мой! Разголват се в обезумялата си омраза и добавят краски към изкривените си от злоба лица. Дай Боже, все повече хора да видят истинските им портрети.

Galya Pindikova

Пациентка на самата себе си! Наглост, неморалност, в кое време живее?

Яна Табакова

Има ли кой да я попита Гълъбова тя при кой комунистически гниди е в момента? Какви са хората в Левицата, те от кои родове са.. агент Гоце, пикаещият във фонтана, Дончева, Кадиев, Манолова и всички останали ретро комунисти?

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре