Сега четете
Нинова призова да се наложи най-голямата строгост на НК

Нинова призова да се наложи най-голямата строгост на НК

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова да се наложи най-голямата строгост на Наказателния кодекс(НК) спрямо обвиняемия за насилие на 18-годишното момиче от Стара Загора. В профила си във Фейсбук Нинова написа, че е недопустимо „този човек да се разхожда на свобода“.

 

„От кое вещо лице и по кой текст от закона е решено, че зверството, извършено от Георги Николаев, е лека телесна повреда? Недопустимо е този човек да се разхожда на свобода. А още по-недопустимо ще бъде да получи споразумение или условна присъда“, написа Нинова.

 

Обвиняемият, 26-годишен с инициали Г. Г., бе задържан тази сутрин, около 7:30 часа, на входа на Стара Загора, пътувал е в автомобил. По-късно Районната прокуратура в Стара Загора му повдигна още едно обвинение. За БТА Боряна Димитрова от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив съобщи, че Г. Г. е обвинен, че в периода от 24-25 юни т.г. в условията на продължавано престъпление, се е заканил с убийство на 18-годишната Д. М., като това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.

 

Вижте и

По досъдебното производство са разпитани свидетели и са събрани писмени доказателства. Наблюдаващият прокурор е постановил и мярка „забрана на лицето да напуска територията на България“.

 

Момичето пострада на 26 юни, след като приятелят ѝ причини множеството наранявания по главата, крайниците и тялото

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре