Сега четете
В главната роля: Александър Кадиев

В главната роля: Александър Кадиев

6000 интервюта, над 2500 предавания на живо. 12 години в ефира на бТВ! Това е равносметката на едно от най-разпознаваемите лица от екрана.

Александър Кадиев е роден в София през 1983-та в семейството на Георги Кадиев и актрисата Катерина Евро. От малък експериментира с импровизирани спектакли и представления.

Започва да учи маркетинг и миниджмънт, но съдбата го свързва с актьорската професия. Пламъкът на театъра в сърцето му се разгаря в Саранда, Албания, по време на театрален фестивал. Тогава близнаците Дарин и Деян Ангелови – ученици на Стефан Данаилов го вдъхновяват да кандидатства в НАТФИЗ. Година по-късно е приет в класа на прочутия актьор. Печели приза за „най-добър актьор на випуска“, има много номинации за „Аскеер“. Грабва „Икар“ през 2014 година за ролята му на Клеант в постановката „Скъперникът“. Играе основно на сцената на МГТ „Зад канала“.

От 2012-та, заедно с Деси Стоянова, е водещ на предаването „Преди обед“. Преди дни, в края на 12-тия сезон на шоуто, Сашо емоционално съобщи, че напуска предаването.

Вижте и

Обвързан е, има дъщеря и четири кучета.

За наследството на ефира, новите хоризонти и таланта зад червената завеса – Александър Кадиев е гост при Светослав Иванов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре