Сега четете
БСП е единствената алтернатива на стария модел на управление в България

БСП е единствената алтернатива на стария модел на управление в България

БСП е единствената алтернатива на стария модел на управление в България. Това заяви пред журналисти лидерът на БСП Корнелия Нинова преди началото на традиционния Национален събор на левицата, където партията ще отбележи 132 години от Бузлуджанския конгрес и от създаването на организирано социалистическо движение у нас под мотото “Бузлуджа за мир”. „Ние сме за защита на българския национален интерес и недопускане на такава промяна в Конституцията, която да смени националния ни празник, която да въведе двойно гражданство за народни представители, министри, която да заличи българската памет. Това са най-важните ни послания. Нашата битка е за социална държава, за справедливост и равни възможности за всички“, обясни Нинова. От думите ѝ стана ясно, че от БСП ще продължат настояването за „мир, спиране на войната и установяване на мир“.

 

Лидерът на столетницата допълни, че „БСП е готова за местните избори. Мобилизация има, дух има. Ние отиваме на тези избори с настроение за победа“.

 

Вижте и

След приключването на събитието на Историческата поляна социалистите ще посетят връх Шипка, където ще поднесат венци и цветя пред Паметника на свободата в знак на почит към българските опълченци и воините, отдали живота си за Освобождението на България.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре