Сега четете
Лятно кино ще има във Враца

Лятно кино ще има във Враца

Във Враца от днес ще има лятно кино със свободен вход. Инициативата е на Община Враца и Общинския съвет по наркотични вещества, които осигуряват филмите.

 

Целта е да се осмисли свободното време на младите хора по време на ваканцията. Прожекциите ще са всеки петък пред сградата на общинска администрация, както и всяка събота в парк „Дъбника“. Инициативата ще продължи до 2 септември.

 

Лятното кино ще бъде открито с българския филм „Чалга“, като за прожекцията пред сградата на местната администрация ще има осигурени и места за сядане, казаха организаторите. Съботните вечери ще са отделени за любителите на анимацията, като първата ще е „Астерикс и тайната на вълшебната отвара“.

 

Вижте и

От Община Враца уточняват, че при лоши атмосферни условия прожекциите ще се провеждат в градската концертна зала. Филмите ще започват в 22 часа, веднага след шоуто на водното огледало.

 

То също ще се провежда в дните на прожекциите. На единствената в България потопена във водата сцена се предвиждат тематични вечери с участието на млади таланти от града от балетните студиа, школите към Младежкия дом и танцовите състави. Представленията ще започват в 21:30 ч. Потопената сцена се намира в парка зад паметника на Христо Ботев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре