Сега четете
Стартира Подкастът на Креативо

Стартира Подкастът на Креативо

Подкастът на Керативо, съвместна продукция на Любословие.БГ и фирма „Креативо.ком“ ЕООД във видео формат, е вече факт! Можете да гледате първите 8 видеа, които заснехме заедно, на новия сайт на фирмата: https://creativo.space/podcast/

Целта е по увлекателен начин и на достъпен език да бъдат представени пред по-широка аудитория креативни инициативи, свързани основната фирмена дейност, които реализираме в малки екипи и по този начин да вдъхновим нашите приятели, зрители и читатели.

 

В качеството си на външен автор в Любословие, собственик и управител на „Креативо.ком“ ЕООД, бих искала да изразя благодарност и признателност на графичният си дизайнер, изработил сайта – г-жа Вихра Огнянова, както и на издателите на Любословие.БГ – д-р Андерй Велчев и г-н Момчил Димитров.

Сайтът беше предизвикателство за мен. Изключително сложна концепция и огромен обем информация“ – констатира Вихра Огнянова.

Вижте и

Сайтът е 10 от 10! Вярвам, че можем да променим света“ пък беше емоционалната реакция на главния редактор на Любословие.БГ, д-р Андрей Велчев.

За повече информация и новини, можете да ни следите тук: https://creativo.space/

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре