Сега четете
Започва пренареждането на жълтите павета в София

Започва пренареждането на жълтите павета в София

Пренареждането  на жълтите павета в София започва утре. Това съобщи заместник-кметът на Столичната община Ангел Джоргов пред журналисти.

 

Затваря се участъкът, който беше затворен и миналата година – от бул. „Васил Левски“ до ул. „15 ноември“, каза Джоргов и добави, че тази нощ ще бъде пуснато движението по ул. „Оборище“. Паветата ще бъдат пренаредени на площ от 2000 кв. метра.

 

Алтернативните маршрути ще бъдат бул. „Васил Левски“ в посока „Патриарх Евтимий“, „Дондуков“, „Сливница“ и „Оборище“. Ремонтът няма да струва нищо на Столичната община, заяви заместник-кметът. Първото пренареждане още не е платено, пренареждането на жълтите павета струва около 206 хил. лева., които не са платени, като това повторно пренареждане също няма да бъде платено, коментира Ангел Джоргов. По думите му ремонтът трябва да приключи до 15 септември.

Вижте и

 

Трябва да бъде спазвана автентичната технология на редене, когато се появи проблемът с разместването беше назначена експертна група, която направи доста предложения, след което беше направен опитен участък на депо „Враждебна“ на Столичната община. На него се използваха допълнения към автентичната технология, паветата ще бъдат сортирани и ще се слагат специални профили, обясни Джоргов. Той посочи, че очаква от понеделник да започне ремонт на ул. „Народно хоро“ в кв. „Овча купел“. Заместник-кметът каза, че към края на лятото ремонтите в столицата трябва да приключат.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре