Сега четете
Срещата между лидерите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ отново се отлага

Срещата между лидерите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ отново се отлага

Срещата днес, доколкото разбирам, между лидерите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, отново е отложена, заяви пред медиите в парламента съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов. Въпросът не е постоянно да сме в контакт, а да има структуриран процес на вземане на решения, от гледна точка на това да има ясни ангажименти как се случват нещата и как се изпълняват тези ангажименти, това важи и за двете страни, подчерта той. И призова да бъде оценена необходимостта от структуриран диалог, срещата да се проведе и страните да се придържат към уговорката да има редовни разговори. По думите на Иванов причината за новото отлагане пак са някакви логистични съображения.

 

Вчера лидерска среща не се проведе, от ПП-ДБ заявиха, че това са поискали от ГЕРБ и причината е в натоварения график.

 

Днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни в кулоарите на НС, че вчера са били в контакт с Кирил Петков и са съгласували важни въпроси, като декларациите за членството на Украйна в НАТО и тази, в която парламентът призовава ВСС да отложи процедурата по избор на нов главен прокурор до избирането на нов Съвет. Борисов анонсира, че днес ще има среща и тя ще е в 10:00 часа.

Вижте и

 

Иванов смята, че темата за евентуално посещение на украинския президент Володимир Зеленски у нас, не е въпрос, който може да се обсъжда предварително по разбираем причини.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре