Сега четете
От ГЕРБ отговориха на Нинова: Ако има справедлива присъда, тя ще е неговата оправдателна присъда

От ГЕРБ отговориха на Нинова: Ако има справедлива присъда, тя ще е неговата оправдателна присъда

Ако има справедливост и справедлива присъда, тя ще е неговата окончателна оправдателна присъда по това скалъпено, според нас, дело, отговори председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на лидера на БСП Корнелия Нинова за имунитета на Бойко Борисов.

 

Не е работа на Корнелия Нинова да коментира бъдещи съдебни решения, да си гледа партията и нейното оцеляване, допълни тя.

 

По-рано днес Корнелия Нинова коментира, че отчитат съгласието на Борисов да си даде имунитета като „една малка крачка на победа на БСП и на хората, които искат справедливост за 12-годишното му крадливо управление“. Голямата и истинската крачка и победа ще бъде, когато има прозрачен и справедлив процес и се стигне до осъдителна присъда, допълни тя.

 

Вижте и

„Чувам, че Корнелия Нинова си приписва победи. След като 16 години не може да бие ГЕРБ на избори и стигна до ситуация, в която е с 20-ина народни представители в парламента, днес е отбелязала победа – именно отказа на Борисов от собствения му имунитет“, коментира Десислава Атанасова пред журналисти в кулоарите на парламента. По думите ѝ Нинова вероятно забравя, че не тук е трибуналът, от който определяха кой да бъде съден и с каква присъда, а в други институции.

 

Много ми се струва странно тя да говори в един глас с бивши магистрати, които започват своите политически проекти, и се чудя дали няма някаква логическа или причинно-следствена връзка между най-различни събития, коментира Атанасова, визирайки промяната в мнението на БСП по време на разговорите с ГЕРБ-СДС за правителство с първия мандат. По думите ѝ имунитетът на Борисов вероятно се ползва за политическа дъвка, която днес бе отнета на Нинова, а и на много други бъдещи или настоящи лидери на политически проекти.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре