Става точно това, което Кирил Петков каза на записа – ще тупкат топката и ще пазят Бойко Борисов

„Забелязвате ли, че става точно това, което Кирил Петков каза на онзи прословут запис. Ще тупкат топката и ще пазят Бойко Борисов“. Това написа лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов във Фейсбук.

 

Той припомня, че днес комисията по имунитетите заседава 14 минути и е трябвало да се гледа искането за свалянето на имунитета на Бойко Борисов. „Обаче не се гледа, защото комисията заседава само 14 минути. И се разпусна. И имунитетът на Бойко Борисов си остана“, заявява Трифонов.

 

„Забелязвате ли, че става точно това, което Кирил Петков каза на онзи прословут запис. Ще тупкат топката и ще пазят Бойко Борисов. И те тупкат, и пазят“, пише лидерът на ИТН.

 

Вижте и

Трифонов добавя, че ИТН са виновни. „И аз съм виновен, ама те са по-виновни. Казвах им аз на депутатите от ИТН: “Дайте двама члена за тази комисия”, те викат: “Не, ние не можем да тупкаме”, обяснява той. Трифонов посочва, че се е съгласил, защото „в тази комисия тупкат и пазят, а това си е работа на “Продължаваме промяната”“. Да оставим шегата настрана, това е толкова отвратително, коментира още лидерът на ИТН.

 

По-рано днес първото заседание на временната комисия за имунитетите на депутати се провали заради липса на кворум.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре