Сега четете
Николай Денков ще отговаря на въпроси на гражданите

Николай Денков ще отговаря на въпроси на гражданите

Министър-председателят акад. Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани и медии на 6 юли на живо на страницата на Министерския съвет във Фейсбук, съобщиха от правителствената пресслужба.

 

„На 6 юли правителството навършва един месец. Какво започнахме, какво свършихме и какво предстои? На 6 юли от 8:00 до 9:00 часа сутринта ще отговарям на вашите въпроси на живо на Фейсбук страницата на Министерски съвет“, каза Денков в кратко видео, публикувано в профила на институцията в социалната мрежа, и призова гражданите да питат.

 

Въпроси към премиера могат да се задават както по време на живото излъчване, така и да се публикуват предварително в коментарите под анонса на страницата на правителството във Фейсбук.

Вижте и

 

На 6 юни на тържествена церемония в Министерския съвет Николай Денков символично получи властта от тогавашния служебен премиер Гълъб Донев. Първите две политически формации ГЕРБ-СДС и „Продължаваме промяната – Демократична България“ се споразумяха Денков да поеме премиерския пост на принципа на ротацията, а след девет месеца той да предаде поста на бившия еврокомисар Мария Габриел. В същия ден 49-ото Народно събрание утвърди и структурата и състава на новото редовно правителство.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре