Сега четете
Интензивен е трафикът на граничните пунктове с Гърция и Турция

Интензивен е трафикът на граничните пунктове с Гърция и Турция

Интензивен е трафикът на граничните пунктове с Гърция и Турция, съобщиха за БТА от пресцентъра на МВР.

Преди граничния контролно-пропускателен пункт „Кулата“ се е образувала колона от автомобили. Очевидци съобщиха за БТА, че преминаването отнема повече от час.

Натоварено е движението и по пунктовете с Турция.

По данни на „Гранична полиция“ към 6:00 часа тази сутрин трафикът е интензивен и нa ГКПП „Видин“, ГКПП „Никопол“ , ГКПП „Дуранкулак, ГКПП „Оряхово“ и ГКПП „Кардам“ за товарни автомобили на изход. Извършва се монтаж на допълнителна покривна конструкция на двете крайни трасета на ГКПП „Видин“ на изход и на вход в България. Движението се пренасочва през останалите трасета чрез пътна сигнализация.  Преминаването през съвместните гранични пунктове „Кайнарджа“/“Липница“ и „Крушари“/“Добромир“ се осъществява съгласно договореното работно време от 8:00 до 20:00 часа.

Вижте и

На границата с Гърция трафикът е интензивен нa  ГКПП „Кулата“ и  ГКПП „Маказа“ за леки и товарни автомобили на вход и изход. От „Гранична полиция“ препоръчват гражданите, които пътуват към и от Гърция, да използват за преминаване, освен ГКПП „Кулата“ и ГКПП „Маказа“, и останалите гранични пунктове на българо-гръцката граница – ГКПП „Илинден“, ГКПП „Златоград“, ГКПП „Ивайловград“ и ГКПП „Капитан Петко Войвода“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре