Сега четете
Депутатите ще изслушат Тодор Тагарев за включването на България в инициативата за 1 млн. боеприпаси и снаряди за Украйна

Депутатите ще изслушат Тодор Тагарев за включването на България в инициативата за 1 млн. боеприпаси и снаряди за Украйна

Очаква се депутатите да започнат работа днес с второ гласуване на промени в Закона за мерките срещу изпирането на пари, според гласуваната седмична програма за работа на Народното събрание.

Едно от основните предложения е въвеждането на ефективен механизъм за идентифициране на лицата, които предоставят услуги по дружествено управление, и на адекватни процедури за проверка на служителите, ангажирани в предоставянето на такива услуги, чрез създаване на нарочен регистър. Предвижда се и да бъде отбелязвано в Търговския регистър, ако има  установено несъответствие в данните относно действителния собственик.

Втора точка е изслушване на министъра на отбраната Тодор Тагарев относно заявеното от него включване на България в Инициативата на ЕС за осигуряване на 1 млн. боеприпаси и снаряди за Украйна и заявената готовност от страната ни да подготвя бойни медици и бойни санитари в помощ на Украйна. Вносители са депутати от ПГ на „БСП за България“.
БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре