Сега четете
Костадин Костадинов: Днес американският колониален режим у нас излезе със специална позиция за „Възраждане“, съгласувана с посололството

Костадин Костадинов: Днес американският колониален режим у нас излезе със специална позиция за „Възраждане“, съгласувана с посололството

Костадин Костадинов: Днес американският колониален режим у нас излезе със специална позиция за „Възраждане“, съгласувана с посололството. От нея станаха ясни три неща:

1. Единствената опозиция в България е „Възраждане“, и тъй като е на път да стане първа политическа сила, американският режим иска да я забрани. Така управляващите неофашисти уверено тръгват по стъпките на своите фашистки предшественици.

2. „Възраждане“ не признава това правителство, тъй като е нелегитимно. Напомням, че пуснахме сигнал в Прокуратурата заради изнесените данни за извършено от ръководителите на ПП-ДБ престъпление „държавна измяна“. Т.нар. правителство на практика представлява само и единствено американския посланик.

Вижте и

3. Очевидно американският режим в родината ни върви по стъпките на украинския сценарий отпреди 10 години, с което цели да превърне България във втора Украйна. Управляващите неофашисти няма да се поколебаят дори да разпалят гражданска война в страната ни – в крайна сметка заради това бяха назначени за министри от посолството.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
3
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре