Сега четете
Тъжното е, когато виждаме, че във ВСС има хора, които всъщност са копчета

Тъжното е, когато виждаме, че във ВСС има хора, които всъщност са копчета

Тъжното е, когато виждаме, че във Висшия съдебен съвет има хора, които всъщност са копчета и като им натиснеш копчето – работят, като им натиснеш копчето – спират да работят. Това коментира пред журналисти в парламента лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов относно оттеглянето на първото предложение за предсрочно освобождаване на главния прокурор Иван Гешев, внесено от шестима прокурори.

Заради това днес казах, че е изключително унизително, когато законите се променят заради определени хора и заради определени в момента моментни състояния на силите, обясни той.

По думите му определено е ясно, че статуквото, което иска да премахне главния прокурор, се е разцепило на две. Тоест, това статукво, което преди го подкрепяше, се разцепи на две, и сега едната част от него има 13 гласа, добави Костадинов. Според него, ако имаха 12 гласа, предложението щеше да бъде да направят бройката, за да може да се премахне главният прокурор -12, ако имаха десет – щяха да са десет. Това е унизително и мисля, че всеки един нормален човек го вижда, коментира лидерът на „Възраждане“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре