Сега четете
СФСМВР искат незабавна среща с новия министър

СФСМВР искат незабавна среща с новия министър

Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) обяви, че няма да даде кредит на доверие на избрания за министър на вътрешните работи – Калин Стоянов. В съобщение до медиите от синдиката посочват, че би било обидно, след дългия му престой в системата на МВР да се очаква, че не е запознат с проблемите в нея.

Според синдиката управлението на МВР е непрозрачно, без визия и политическо желание за промяна, а работещите в министерството са заложници на настъпилото безвремие и хаос в резултат на царящото безвластие.

В позицията си от СФСМВР казват, че сериозните и системни проблеми в МВР са пренебрегвани и не се решават за сметка на имиджови акции.

От синдиката искат незабавна среща с министър Калин Стоянов, на която ще представят за пореден път визията си за устойчива промяна и подобряване условията на труд в МВР и ще очакват поемане на конкретни ангажименти, които да бъдат изпълнени в конкретен времеви диапазон.

Вижте и

Евентуални опити за отлагане провеждането на срещи и отказ да се постави началото на изпълнението на приетата и подкрепена от всички политически партии и коалиции визия за устойчива промяна в МВР, ще бъдат приети като нарушаване на правата на служителите и незачитане на потребностите на всички български граждани, посочват от СФСМВР.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре