Сега четете
Правителството на американското посолство ще бъде гласувано утре в парламента

Правителството на американското посолство ще бъде гласувано утре в парламента

Правителството на американското посолство ще бъде гласувано утре в парламента, написа във фейсбук лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

 

„Призовавам преди това всеки свободен българин да дойде в 12:00 ч. пред Народното събрание, а в събота, също в 12:00 ч. пред Народното събрание, „Възраждане“ организира национален протест срещу пълзящия държавен преврат, който американските агенти в страната ни извършват в момента“, пише още депутатът.

 

Според Костадинов България е ударила „зверско дъно в историята си“. На прага сме да загубим за трети и последен път в историята своята държава, смята той и призовава да не го допускаме. Костадинов заявява, че утре ще гласува срещу правителството.

 

Вижте и

По-рано днес кандидатът за министър-председател на „Продължаваме промяната – Демократична България“ Николай Денков върна на президента Румен Радев изпълнен втория проучвателен мандат за съставяне на правителство.

 

След това от пресцентъра на Народното събрание съобщиха, че председателят на Народното събрание Росен Желязков свиква утре (вторник, 6 юни) извънредно заседание на парламента. В дневния ред са включени три точки – избиране на министър-председател, приемане на структурата на Министерския съвет и избиране на състава на кабинета.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре