Сега четете
Ангел Христов-Геле ще бъде погребан в алеята на църковните настоятели и дарители

Ангел Христов-Геле ще бъде погребан в алеята на църковните настоятели и дарители

Тялото на Ангел Христов-Геле ще бъде положено в гроб на специално място в алеята на църковните настоятели, дарители и спомоществователи до храма на Гробищния парк в Дупница. Това съобщи архирейският наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски, който лично трябваше са поведе опелото в катедралния храм Свети Георги Победоносец в центъра на Дупница под засилена полицейска охрана.

До такава така и не се стигна, след като днес започна разследване по няколко направления около смъртта на Ангел Христов, включително и за това дали тялото, посочено от неговите близки, всъщност е на самия Ангел Христов.

В тази връзка яснота внесе и самият отец Паликарски обясни, че вчера му звъннала съпругата на Ангел Христов, която му съобщила, че той е починал от масивен инфаркт и че желае именно архиерейският наместник да поеме опелото.

Самият отец Паликарски не веднъж е споменавал, че Ангел Христов и Пламен Галев са винаги били много щедри дарители що се отнася до църковните дела.

Вижте и
Румен Радев

Точно поради тази причина и отредихме гробът на Ангел Христов да бъде на място, което му се полага като човек, който много помагаше на църквата, обясни отец Паликарски.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
3
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре