Сега четете
Проф. Росен Стоянов: ДБ да кажат защо и какво се случи, че да седнат на една маса с ДПС

Проф. Росен Стоянов: ДБ да кажат защо и какво се случи, че да седнат на една маса с ДПС

Това е плах опит за представяне на единствено възможното в ситуацията – широка коалиция без коалиционно споразумение и подписан документ“, каза пред бТВ проф. Росен Стоянов, преподавател по политически комуникации в НБУ.

„Дано тези хора, които са поели граждански дълг да се захванат с тази нелека задача не бъдат жертвани. Дано да се прескочи и да мине повече време“, посочи той.

„От момента, в който Министерският съвет бъде конституиран, премиерите на ротация ще носят отговорност. Друг е въпросът дали техните решения ще минават безпроблемно в тази ситуация в парламента. Още днес се случи нагледно не разлом, не сътресение в единомислието, когато една част от депутатите гласуваха така, че да бъде извадено следствието от прокуратурата“, добави Стоянов.

„ДПС и в този парламент ще се явява фактор, който в дадени моменти ще е необходим за случване на една или друга политика. От „Демократична България“ трябва да дойдат по-ясни сигнали защо и как, какво се случи, че да седнат на една маса с ДПС, а след това да заявят, че не е важно кой ще подкрепи съдебната реформа, а е важно да се случи“, каза още преподавателят по политически комуникации.

Вижте и

„Преди стана въпрос за джентълменско споразумение. Едно е ясно, че джентълмените е се плюят. Някога вадеха шпаги. Това беше изключително срамно и немъжко. Това не е добър старт на този парламент“, коментира проф. Росен Стоянов

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре