Сега четете
Керхер България изгражда нова екопътека на Витоша

Керхер България изгражда нова екопътека на Витоша

Керхер България започна обособяването на нова екопътека в планината Витоша. Като използва богатата гама от уреди, като акумулаторните градински уреди тример, храсторез и резачка на клони на Керхер екипът успя да обособи пешеходния маршрут, който тръгва в дясно от Симеоновския лифт и окосиха терена с четириколесна косачка.

Присъстващите журналистите подготвиха и новите дървени греди с акумулаторни верижни триони, за да бъде възстановено и мостчето по екопътеката. Батериите на градинските акумулаторни уреди на Керхер са оборудвани с LCD дисплей с “Real Time” технология, който прецизно показва оставащото време за работа и за зареждане в минути, в комбинация с нивото на оставащата батерия. По този начин времето за подготовка и работа беше изчислено предварително и работата вървеше по график.

„Клиентите ни очакват от нас да им предоставяме иновативни и работещи решения за почистване и поддържане на дома и градината. Днес дадохме възможност на представителите на медиите да се убедят, че нашето мото на компанията: „Керхер прави света по-чист“ не е просто послание, а обещание, което изпълняваме и надграждаме всеки един ден. Щастлив съм, че заедно облагородихме това място в полите на Витоша и ще оставим една чудесна обновена екопътека Керхер“

Вижте и

Мартин Василев, управител на Керхер

Керхер България заедно с представители на медиите даде началото на обособяването на нова екопътека в планината Витоша.
Керхер е партньор на двете издания на „Попитай Тенчев на живо“. Компанията е лидер на пазара в категория „водоструйки“, „сухо-мокро смукачки“ и „парочистачки“. Порфолиото й наброява над 4000 продукта, разделени в подразделения „Дом и градина“, „Професионална техника“ и „Специален бизнес“ и препарати. Към момента компанията има 73 служителя в България и оборот за 2022 г. от 17 милиона евро.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре