Сега четете
btv с ново лице на новините

btv с ново лице на новините

От 27 май 2023 г. към екипа водещи на bTV Новините се присъединява Бесте Сабри. Репортерът на медията ще се включи в представянето на допълнителни емисии новини през уикенда в рамките на предаването „Тази събота и неделя“. Кратките емисии предлагат най-важното до този час, както и международни, забавни и светски новини в 8:00, 9:00 и 10:00 часа.

Бесте Сабри е родена в град Шумен, където завършва Езиковата гимназия ‘‘Никола Вапцаров‘‘. Учи журналистика в Шотландия, а после и магистратура със специалност „Международни отношения“ в Абърдийнския университет.

Присъединява се към екипа на bTV Новините през декември 2020 г. и за кратко време се откроява с таланта си да открива и отразява важни новини и събития с хуманитарна насоченост. За  професионалното и задълбочено разработване на темата за COVID пандемията във всичките ѝ социални аспекти – медицински, образователен и човешки – Сабри получава високата оценка на колегите си и високото признание „Репортер на годината 2021“. В началото на февруари 2023 г. тя бе част от специалния екип на bTV, който замина за Турция часове след опустошителното земетресение. За работата си при отразяването на човешката трагедия със съпричастност тя бе удостоена с отличието „Достойните българи“ на 24 часа и получи наградата „Мис телевизионен чар“ от Дарик.

Вижте и

Бесте Сабри ще продължава и работата си като репортер, защото както самата тя казва – това, което я вдъхновява, са човешките истории.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре