Сега четете
Сираци подкрепиха кампанията на Balkan MEDIA Awards 2023 за онкоболния Ники Диковски

Сираци подкрепиха кампанията на Balkan MEDIA Awards 2023 за онкоболния Ники Диковски

Председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов се включи в благотворителната кампания на ВИП Комюникейшън в подкрепа на онкоболния колега Николай Диковски. Заедно със Слави за кампанията дариха децата на Комплекс за социални услуги за деца и семейства в град Роман и три от Центровете за настаняване от семеен тип в град Лом.
XII-ото издание на годишните награди за журналистика Balkan MEDIA Awards 2023, което ще се проведе на 26 май 2023 г. от 18.30 ч. в Българския Културен Център, е с благотворителна кауза в подкрепа на онкоболния Николай Диковски.
Националното сдружение на сираците в България популяризира тази кауза, като покани и своите благодетели да се включат.

За благотворителната томбола дариха ваучери и предметни награди хотелите Макси във Велинград, Медите в Сандански, Регнум в Банско и хотел Рич – Велинград.
Художничките Дили Бозаджиева и Таня Антова дариха свои картини за благотворителния търг. В кампанията се включи и един от лидерите в родния туризъм – г-жа Маринела Арабаджиева.
Събитието, което ще се състои дни след най-българския празник 24 май, съвпада със 17-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. Агенцията е част от Международна платформата за доказани професионалисти в различни области на общественото развитие – Global Leaders.
Основната цел на церемонията е да подпомогне стремежите на медиите да създават позитивни новини, отразяващи развитието на всички обществени и икономически сфери в страната. Да популяризират успехите на българския бизнес, българските таланти и благотворителните инициативи.
И през тази година ще бъде връчен приз за цялостен принос – той щ
 е отличи един от най-добрите телевизионни журналисти, коментатор и наблюдател на международни събития Тома Томов.
Досегашни носители на престижния приз са журналистите Иван Гарелов, Милен Цветков, Валя Ахчиева, Георги Коритаров и други. През 2018 г. награда за цялостен принос към журналистиката у нас бе връчена и на 95-годишния главен редактор на в. „Истина“- полк. Дянко Марков.
По време на събитието ще бъде връчена за първи път наградата „Най-любим журналист“ с гласуване в социалните мрежи. Водач в класацията остава В асилена Гръбчева,  позната на зрителите от  авторската й рубрика „Новите известни“ по Нова тв.  В челната петица са още журналистите   Анжела Димчева от София Прес и в. ТРУД,  Стефи Стаменова ог БНР,  Диана Радева – водеща в Евронюз ТВ и Георги Крумов от ТВ Туризъм.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре