Сега четете
Радостин Василев: Пълни лъжи са, че са правени записи по групите и централите

Радостин Василев: Пълни лъжи са, че са правени записи по групите и централите

Изправени сме пред ситуация, в която е напът да се сформира коалиция между ПП-ДБ и ГЕРБ. Аз не мога да я подкрепя. Ще гласувам „против” и ще напусна парламентарната група на „Продължаваме Промяната”.

Според мен това е предателство спрямо огромна част от българските избиратели, които гласуваха доверие на ПП. Това коментира на пресконференция депутатът от ПП-ДБ Радостин Василев, цитиран от NOVA

Ще напусна „Продължаваме промяната“, това е предателство, каза той

 

Пълни лъжи са, че са правени записи на групите, по централите. Това не отговаря на истината. Най-вероятно г-н Петков се притеснява от някакви други записи, с които аз не разполагам.

Това обяви на пресконференция бившият спортен министър в кабинета „Петков“ Радостин Василев. По-късно обаче той разказа, че наистина има запис, но на заседание на Националния съвет на „Продължаваме промяната“ от неделя. Подчерта, че то не било тайно, а се провело с поне 50 души онлайн (Виж още надолу.).

Във фейсбук Василев анонсира пресконференцията си, добавяйки: „Съд и затвор за Бойко Борисов и грабителите на България!“. Към него върви и видео, в което има отрязъци от записи като „Мишо Бирата“, кадри напомнящи за „Барселонагейт“ и снимките с кюлчета. Веднага се появиха спекулации дали той няма да опита да „разбие“ коалицията, търсейки недоволни от колаборацията с ГЕРБ.

Ако някой се опита да заблуди избирателите на „Промяната“, нека види какво става с ИТН, каза Василев.

Вижте и

Хората вече не искат да ходят на избори, защото тотално противоположни проекти, под някаква невероятна форма, а това е дълбоката държава – структури със съвсем различни идеи да се събират с конкретни цели. Десетки пъти сме говорили с Кирил Петков, че няма да влизаме в коалиция с ГЕРБ, а ние сега ще имаме министър-председател, ще се разпределят регулатори, областни управители и др. Г-н Петков и Денков ми казаха преди седмица, че нашето правителство на малцинството, „Няма да бъде антикорупционен и затова не ни трябват хора като теб, Радостине“, разказа той. Василев обясни, че преди дни се случило събитие, което го накарало да даде пресконференцията, иначе щял просто да гласува „против“ правителството и да напусне парламентарната група.

ЛИНК КЪМ ВИДЕОТО ОТ БТА

https://www.bta.bg/bg/pressclub/schedule/9756

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре