Сега четете
100 зрелостници в неравностойно положение на благотворителен бал

100 зрелостници в неравностойно положение на благотворителен бал

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева ще бъдат домакини на традиционния абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение на 29 май, понеделник, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Събитието е част от благотворителната инициатива на президента „Подкрепи една мечта“ и се осъществява с финансови средства, набрани от дарителска кампания.

 

В 19:30 часа, в Дом 2 на резиденция „Бояна“ президентът Румен Радев и неговата съпруга Десислава Радева ще посрещнат близо 100 зрелостници от випуск 2023, които са настанени в социална услуга от резидентен тип, завършват специални училища за ученици с нарушено зрение или с увреден слух. На събитието ще присъства и вицепрезидентът Илияна Йотова.

 

Продуцентска компания „Дрийм Тийм Прадакшънс” за пореден път организира благотворително артистичната програма на тържеството. Водещ на събитието ще бъде актьорът Петьо Петков.

 

Вижте и

Изпълнителите и артистите, които ще подкрепят инициативата на държавния глава, са Б.Т.Р., Прея, Дивна, Део и Играта, Мойсей, „Дийп Зоун Проджект”, вокално трио „ЛаТиДа“, група „СкандаУ“, трио „Вива“, Печенката, група RDMK, танцов ансамбъл „Пламъче“, Руслан Мъйнов, Нели Петкова, Марина Кискинова и рапърът Устата.

 

Тази година Академията за мода се включва в благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта“ на президента Румен Радев. Бални рокли и абитуриентски костюми са получили младежи и девойки от социални услуги от резидентен тип и специализирани училища за деца с нарушено зрение и слух, съобщават от модната академия. В кампанията участват дизайнерите Радостина Долапчиева, Галя Долапчиева, Ирен Велковски, Поля Кинова.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре