Сега четете
Ограничава се движението на камиони в посока Бургас

Ограничава се движението на камиони в посока Бургас

Ограничава се движението на моторни превозни средства над 12 тона между 5-ия и 23-тия километър на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Временната организация е заради очаквания интензивен трафик около почивния ден и ще е в сила днес между 8:00 и 14:00 часа.

За тежкотоварния трафик е осигурен обходен маршрут по път I-8 София – Пловдив. Моторните превозни средства над 12 тона ще се отбиват при 5-и км в посока Бургас на автомагистрала (АМ) „Тракия“ по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на магистралата през пътен възел „Вакарел“ – при 23-ти км на АМ „Тракия“.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация, припомнят от АПИ.

В момента движението по мостовото съоръжение при 20-и км в посока Бургас се осъществява само в изпреварващата лента. Съоръжението се нуждае от авариен ремонт и трафикът е ограничен в активната и аварийната лента за извършването на подготвителни работи за предстоящ ремонт на пътната плоча на селскостопанския подлез при км 20+500 на АМ „Тракия“.

Вижте и

В събота движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона в участъка от 5-ия до 23-тия км на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас също беше ограничено за шест часа поради интензивен трафик в края на седмицата.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре