Сега четете
Председателя на ВМРО Красимир Каракачанов:Каквото повикало – такова се обадило, г-жи и г-да ултралиберали! И да плачете сега трябва да сте наясно, че бумерангът винаги се връща!

Председателя на ВМРО Красимир Каракачанов:Каквото повикало – такова се обадило, г-жи и г-да ултралиберали! И да плачете сега трябва да сте наясно, че бумерангът винаги се връща!

Каквото повикало – такова се обадило, г-жи и г-да ултралиберали! И да плачете сега трябва да сте наясно, че бумерангът винаги се връща!

Това казва в своя позиция във Фейсбук почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов по повод острите реакции от Европа, а и в България, след гражданския протест от 21 май, когато сградата на Европейската комисия в България беше замеряна с яйца и червена боя. Това се случва по време на публичното мероприятие „Поход за мира“.

Само преди почти 3 г. подобни едни други протестиращи омаскариха не една или две сгради в София – Министерски съвет, Министерство на финансите, Министерство на отбраната и т.н. Тези действия бяха извършени от група граждани, подобна на тази от онзи ден, които и тогава отстояваха своите вярвания и принципи. Само че тогава не видях да има такава гневна реакция от страна нито на българските медии, нито от страна на европейските политици. Даже част от европейските посланици само преди 3 години определиха идентичните действията не като вандалска проява и гавра, а като „проява на гражданска позиция“, припомня още Каракачанов.

Бившият силов вицепремиер обръща и внимание на двойните стандарти, които отдавна се налагат от Брюксел и от хората с ултралиберални виждания:

Ами затова Европа е на този хал. Двойните стандарти са отрова с бавно, но сигурно деструктивно действие. Когато Ви отърва замерянето с яйца и боя е лошо, но когато някои хора с подобни виждания на Вашите го правят – е добре и граждански правилно.

Почетният председател на ВМРО подчертава също така, че същите тези хора, които днес се възмущават от яйцата по сградата на ЕК в София, са същите тези, които стоят за гей парадите и цялата „неолиберална“ доктрина, която открито руши християнските и семейни ценности, върху които някога е изградена силна и горда Европа.

Прилагаме и пълния текст на позицията на Красимир Каракачанов:

Интересни бяха реакциите на медиите, институциите и европейските представители, като Роберта Мецола, относно хвърлянето на яйца и боя по сградата на Европейската комисия в България.

На публично мероприятие – „Поход за мира“, на 21 май сградата на ЕК беше обсипана с червена боя и яйца от граждани, участващи в шествието. Не подкрепям категорично това като начин за изразяване на мнение, окепазявайки сгради, но двойният стандарт на „европейските политици“ е налице.

Само преди почти 3 г. подобни едни други протестиращи омаскариха не една или две сгради в София – Министерски съвет, Министерство на финансите, Министерство на отбраната и т.н. Тези действия бяха извършени от група граждани, подобна на тази от онзи ден, които и тогава отстояваха своите вярвания и принципи. Само че тогава не видях да има такава гневна реакция от страна нито на българските медии, нито от страна на европейските политици. Даже част от европейските посланици само преди 3 години определиха идентичните действията не като вандалска проява и гавра, а като „проява на гражданска позиция“.

Вижте и

Ами затова Европа е на този хал. Двойните стандарти са отрова с бавно, но сигурно деструктивно действие. Когато Ви отърва замерянето с яйца и боя е лошо, но когато някои хора с подобни виждания на Вашите го правят – е добре и граждански правилно.

По принцип и онези от 20-та година имаха основание да протестират срещу корупцията и „дълбоката държава“, както те формулираха тогава гражданските си акции. Така и тези от онзи ден обаче имат право да протестират срещу неадекватната политика на Европейския съюз относно войната в Украйна, ковид мерките, икономическата криза.

Докато евролибералите от Брюксел не спрат да подстрекават и шумно да подкрепят „граждански акции“ като гей парадите, всякакви шумни хепънинги и проекти, които открито рушат християнските и семейни ценности, върху които някога беше изградена силната и горда Европа, нещата няма да се оправят.

Ако сте забравили, ще Ви припомня третия закон на Нютон – на всяко въздействие съответства равно по сила и противоположно по посока противодействие. И ще Ви припомня и две хубави български поговорки, които онагледяват картината от онзи ден – каквото повикало – такова се обадило. И – когато сееш ветрове – ще жънеш бури.

Поуката оставям на Вас, г-жи и г-да ултралиберали. И да плачете сега трябва да сте наясно, че бумерангът винаги се връща!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре