Сега четете
Най-големият привърженик на ПП Николай Събев ги атакува

Най-големият привърженик на ПП Николай Събев ги атакува

Моля всички, които ме последваха, за да направим България по-добро място като Променим системата политически, да приемат моите извинения. Подведох ви. Това написа във Фейсбук бившият министър на транспорта в правителството на ПП Николай Събев.

„Не се справих. Реших, че са назряли условията и хората имат нужда от промяна. Извинете ме“, пише още една от знаковите фигури на „Продължаваме промяната“. Събев бе най-големият спонсор на първата изборна кампания на ПП с над 300 хил. лв. дарения, след което получи поста на министър на транспорта на правителството на Кирил Петков.

Не се справих. Реших, че са назряли условията и хората имат нужда от промяна. Извинете ме“, пише още една от знаковите фигури на „Продължаваме промяната“. Събев бе най-големият спонсор на първата изборна кампания на ПП с над 300 хил. лв. дарения, след което получи поста на министър на транспорта на правителството на Кирил Петков.

Вижте и

Коментарът идва, след като в понеделник стана ясно, че  новото правителство на България ще има двама премиери и мандат от 18 месеца. ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, се разбраха за съставяне на кабинет с втория мандат и ротационен премиер. 9 месеца (до края на февруари) то ще бъде ръководено от акад. Николай Денков от ПП-ДБ, а след това на кормилото ще застане Мария Габриел от ГЕРБ.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре