Сега четете
Тези, които базираха цялото си създаване и съществуване на унищожението на другите, се събраха заедно с тях

Тези, които базираха цялото си създаване и съществуване на унищожението на другите, се събраха заедно с тях

Тези, които базираха цялото си създаване и цялото си съществуване на база на унищожението на другите, се събраха заедно с тях, написа във фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Има една емблематична реплика от филм, посветен на свободата на словото, посочва Трифонов и допълва, че когато политиците атакуват свободата на словото, един редактор казва: “Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните”. Та и аз, и моите колеги сме така, пише той и уточнява, че има предвид “Има такъв народ” (ИТН).

Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните, коментира Трифонов и пита: Вие как се чувствате от всичко това, което се случва последно време? Защото то е отвратително, позорно, унизително и в крайна сметка неприемливо, смята лидерът на ИТН.

„Тези, които базираха цялото си създаване и цялото си съществуване на база на унищожението на другите, се събраха заедно с тях. И ще си правят правителство на ротационен принцип“, пише Трифонов. По думите му целият бранд “Продължаваме промяната” е бил изграден върху тезата анти-ГЕРБ. Даже те, в лицето на Кирил Петков, арестуваха Бойко Борисов, припомни Трифонов.

„Цялата им риторика в продължение на година и половина изглежда така: Цитирам Кирил Петков: “Кражбите на Борисов и екипа му през последните 10 години са в огромен мащаб. Затова този човек иска да се завърне и да продължи да краде”, пише Трифонов и добавя, че „явно ще се завърне и ще продължи“.

Лидерът на ИТН посочва и друг цитат на Кирил Петков, че “30 години затвор не му мърдат и той го знае. Борисов знае, че излезе ли от властта за постоянно, ще отиде зад решетките”. Според Трифонов явно сега Кирил Петков и Асен Василев ще пазят Бойко Борисов да не влезе зад решетките. Явно такава им е договорката, коментира той.

Вижте и

Ще ви цитирам какво казва и Асен Василев на 3 май т.г.: “Опази Господ Бойко Борисов да ми е приятел!”, пише още Трифонов и добавя, че Господ не го е опазил. „Бойко Борисов не само ще ти е приятел, ами ще ти е и началник“, смята той.

Трифонов цитира и думи на Бойко Борисов за Асен Василев: “Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев говори и ви каже “добър ден”, можете спокойно да си пуснете лампата”. Бойко, пусни си лампата, пише лидерът на ИТН.

По-рано днес стана ясно, че „Продължаваме промяната – Демократична България“ ще предложи правителство с втория мандат с ротационен премиер на девет месеца. Малко след това кандидатът за министър-председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел върна на президента Румен Радев неизпълнен мандат за съставяне на правителство.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре