Сега четете
Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов претърпя пътен инцидент

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов претърпя пътен инцидент

Катастрофа затруднява движението по пътя Русе-Бяла, в участъка между разклона за град Борово и Бяла, потвърди регионалният говорител на МВР в Русе Даниела Малчева. Сигнал за инцидента е подаден малко преди 11:30 часа. Блъснали са се лек автомобил и камион.

От пресцентъра на ДСБ потвърдиха за инцидент по пътя Русе-Бяла с парламентарен автомобил, в който е бил съпредседателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната – Демократична България“ и лидер на ДСБ Атанас Атанасов. При него не е пострадал нито Атанасов, нито шофьора на парламентарния автомобил, уточниха от пресцентъра на ДСБ.

На място са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ.

Вижте и

От Спешна помощ в Русе съобщиха, че ген. Атанасов е откаран с екип на Спешна помощ за преглед в болницата в Бяла. „Той беше прегледан от дежурния хирург, като му бяха направени образни изследвания в местата, които посочи като травми – в гърдите и в областта на дясното рамо. Нямаше данни за фрактури и пациентът беше освободен, след като пожела да си тръгне. Състоянието му не налага болнично лечение“, обясни Димитров.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
1
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре