Сега четете
Романът „Любовни лабиринти“ на Петя Йотова завладява с поучителни истории от емоционалните отношения между мъжа и жената

Романът „Любовни лабиринти“ на Петя Йотова завладява с поучителни истории от емоционалните отношения между мъжа и жената

Три месеца след излизането на романа на Петя Йотова „Любовни лабиринти“, отпечатан от издателство „АТЕА“, хората са все така стъписани от събитията, които ни връхлитат. „Представите ни за нормалността са все по-сериозно разколебани. Но освен различните кризи и сблъсъци, освен всекидневните ни грижи и проблеми, има и друг свят. Има духовност, има изкуство, има любов! Да сложим на житейските везни нещо приятно за баланс“, съветват от издателството.

Читателите на романа „Любовни лабиринти“ с лекота ще се гмурнат в интригуващите истории на героите и ще разберат как, въпреки противоречивите обстоятелства, съдбата въздава на всеки заслуженото вселенско правосъдие. Романът е структуриран от кратки теми, които изследват света на емоционалните отношения между мъжа и жената.

Петя Йотова ни кара да се замислим отново върху вечните теми за любовта, ревността и омразата, както и върху илюзиите, страховете и опасенията, които провокира любовното чувство. Има ли вечна Любов или тя свършва някой ден, излизаме ли по-мъдри след всяка приключила любовна връзка – авторката ни внушава, че провалите не могат да откажат този, който вярва в Любовта, защото тя е по-силна от всичко.

Петя Йотова се изявява като събеседник, увлечен в непринуден разговор за живота, в който спокойно изказва своите преценки, похвали и присъди. В прозата си тук тя се изявява като майстор на словото, способен да плени дори и читателите, които не споделят нейните често емоционални възгледи. Книгата вече се радва на заслужена популярност сред читателите. От издателство „Атеа“ са убедени, че читателите ще бъдат впечатлени от забавните и поучителни истории в романа.

Вижте и

Автор: Мирослав Дечев

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре