Сега четете
До следващия вторник всякакви имена, които ще чуете, са само слухове, няма да се съобразяваме с чужди графици

До следващия вторник всякакви имена, които ще чуете, са само слухове, няма да се съобразяваме с чужди графици

До следващия вторник всякакви имена, които ще чуете, са само слухове. Това коментира пред журналисти в парламента съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков във връзка с изтеклите в медии имена за евентуални министри в кабинет, предложен от „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ).

 

Ние в момента сме в процес на взимане на политическите решения във всички органи на нашата коалиция, този процес няма да свърши до следващия вторник и дотогава няма да се занимаваме с никакви слухове, с никакви имена и няма да се съобразяваме също с чужди графици, категоричен беше той.

 

По-рано днес, отново в Народното събрание, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред медиите, че ако Асен Василев и Кирил Петков участват в кабинет, ГЕРБ-СДС ще предложи свои знакови фигури.

Вижте и

 

Мисля, че от ПП-ДБ виждат, че по-подготвен от мен за премиер няма, но аз се дръпнах, за да дадем шанс да има правителство, коментира обаче Борисов. Затова, смята той, и Петков и Василев трябва да направят същото, за да има възможност за един програмен, експертен, кабинет, който на базата на отговорността да управлява 4 години.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре