Сега четете
Президенството в Турция: Ердоган е силен и пълен с енергия

Президенството в Турция: Ердоган е силен и пълен с енергия

Слуховете за разклатеното му здраве били опит за преобръщане на политическите реалности

 

Ръководителя на Дирекцията по комуникации на турското президентство Фахреттин Алтун днес заяви, че държавният глава Реджеп Тайип Ердоган е „изключително силен, пълен с енергия и с волята на Аллах ще продължи да управлява страната още дълго време“, предаде телевизия Хабертюрк.

 

Със слухове и дезинформация за здравето на нашия президент се извършват опити за преобръщане на политическите реалности, каза той.

 

Алтун, който говори в Истанбул, добави, че Ердоган „продължава активно да изпълнява задълженията си“.

 

Във вторник вечерта Ердоган се почувства зле по време на интервю на живо за местни телевизии, което бе прекъснато за 20 минути, припомня БТА.

Вижте и

 

След това турският президент се върна и заяви, че влошеното му здравословно състояние се дължи на стомашен вирус. На следващия ден той отмени всички публични изяви по съвет на лекарите и реши да участва в насрочената за четвъртък церемония по доставка на ядрено гориво за атомната електроцентрала „Аккую“ чрез видеовръзка.

 

В отговор на неразположението на президента в социалните мрежи и в някои медии се появиха слухове за сериозни здравословни проблеми на Ердоган. Тези твърдения бяха официално отхвърлени от властите.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре