Селин Дион мъртва ли е? Проверка на фактите: Нова информация за здравето на канадската певица

Тревожна история за феновете на Селин Дион се разви в интернет, според която актрисата може да е починала. Междувременно  нейните фенове трескаво търсят дали Селин Дион е мъртва или жива. Вярно ли е? В резултат на това историята за смъртта на Селин Дион започна да се развива в интернет и да прави заглавия в Twitter. Има редица въпроси, които се развиват сред нетизените и хората по отношение на същото. Но ние се опитахме да отговорим на всеки наложителен въпрос, свързан с тази история. От вас се иска да се придържате към тази страница и трябва да преминете през следващите раздели на тази статия. Плъзнете надолу по екрана и погледнете по-долу.

Селин Дион мъртва ли е?

Преди да продължим напред, нека изясним, че актрисата Селин Дион не е мъртва. Тя е жива.

Но как се разви историята на нейната смърт в интернет? Доколкото знаем, слуховете за смъртта на Селин Дион тръгнаха, когато актрисата говори открито за болестта си. Тя твърди, че е била диагностицирана със синдром на твърдата личност. Междувременно тази новина наля масло в слуховете за нейната смърт и стана вирусна в интернет. Плъзнете страницата надолу и прочетете повече подробности.

Селин Дион

 

 

Наскоро сестрата на Селин Дион Клодет Дион даде актуална информация за това как Селин Дион се справя с болестта си. Клодет каза по време на интервю за Le Journal De Montreal, че Селин Дион е подложена на лечение и се справя добре с болестта в Денвър. Тя добави: „Уверена съм, че животът ще й върне това, което е дала, защото тя е изключително интелигентна жена, много щедра и талантлива и също влюбена в живота.“ Прочетете повече подробности за Селин Дион в следващия раздел. Превърти надолу.

Селин Дион

Сестра й Клодет Дион се опита да изпрати положителни емоции, като каза, че сестра й скоро ще се върне на сцената. Тя каза също, че вместо да плаче за съдбата на Селин, тя се е опитала да й изпрати положителни вибрации с надеждата, че ще се върне на сцената.

Тя вярва в силата на любовта. Канадската певица Селин Дион в момента е на 54 години и страда от рядко неврологично заболяване, известно като синдром на твърдата личност. Канадската певица разкри болестта си чрез видео, публикувано в Instagram. Следете този уебсайт за повече подробности и актуализации.

Вижте и

Феновете на Селин Дион бяха разтревожени, след като се натъкнаха на множество публикации, в които се твърди, че канадската певица е починала. Да, множество публикации в социалните медии твърдят, че канадската певица е била легнала на смъртния си одър. Междувременно нейните фенове и нетизени бяха озадачени, след като чуха новината за нейната смърт. Но когато се опитаха да проверят новината чрез ценен източник на информация, те не получиха никаква информация относно същото. В резултат на това в съзнанието на хората бяха повдигнати много въпроси относно слуховете за смъртта на Селин Дион. Ние обаче отговорихме на всеки наложителен въпрос, свързан с тази новина. Ако го прочетете до края, няма да ви се налага да преглеждате повече уеб страници относно същото. Придържайте се към тази страница и преминете през всички секции, дадени по-долу на тази страница. Плъзнете надолу по страницата.

Говорейки за публикацията, която разпространи новината за смъртта на Селин Дион, тя показва канадската суперзвезда Селин Дион, легнала на смъртния си одър. По същество това е видеоклип, състоящ се от различни снимки на жена. По-късно беше установено, че публикацията разпространява фалшиви новини, тъй като ръководството на Селин Дион отговори на това и развенча новината за смъртта й. Превъртете страницата надолу и прочетете повече подробности.

Ръководството на Селин Дион твърди, че жената, която се вижда на видеото, не е тя. Когато процесът на проверка на фактите беше извършен, беше установено, че това е видео в TikTok на жена, която е дарила органите си след смъртта си. Но някой използва видеото й, за да разпространи слуховете за смъртта на Селин Дион. Слуховете обаче лесно озадачиха хората, тъй като певицата обяви, че страда от заболяване в социалните мрежи. Така феновете й решиха, че тя е загубила битката с болестта си и е починала. Превъртете страницата надолу и прочетете повече подробности.

Видеото от TikTok беше публикувано в интернет на 12 март 2023 г. със заглавието „RIP Celine Dion“. Това е 30-секундно видео, което показва жена, поставена на вентилатор, и няколко хора, които плачат на заден план. Съобщава се, че видеото е събрало повече от 800000 гледания до момента на публикуване на тази статия. Преди няколко месеца канадската певица разкри, че страда от синдром на рядкото си неврологично заболяване

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
14
Не ми хареса
12
Не съм сигурен
5
Развълнувах се
22
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре