Сега четете
Туристи: В тези градове няма да стъпим повече!

Туристи: В тези градове няма да стъпим повече!

Сред нежеланите места са популярни дестинации като Париж и Кайро

„Кой град не искате да посетите за втори път и защо?“, беше въпросът, зададен от потребител на „Reddit“, а списъкът започна да расте главоломно.

Туристите изброиха места по света, които не са им направили добро впечатление и на които нямат намерение да се връщат отново. Популярни дестинации като Кайро, Париж, Маями и много други бяха в списъка.

В списъка има и градове от Балканите като Дубровник. Освен Дубровник в списъка от региона са още Подгорица, Будапеща и Скопие.

„Може би в Подгорица ще намерите много дейности за през деня. Не мога да кажа нищо за нощния живот. Всичко е малко скучно“, пише потребител.

„В Будапеща архитектурата е доста „яка“, така че не съжалявам, че я посетих. Градът обаче изглеждаше тъжен. Бях там на почивка, така че може би затова, но повечето жители изглеждаха така, сякаш едва се справяха, а икономическата ситуация не се подобряваше. Аз също така не съм фен на сегашното им правителство“, пише друг потребител.

Трети потребител обясни защо вече не иска да се връща в Скопие.

„Стотици паметници, разпръснати без никакъв естетически смисъл, много е замърсено, защото градът е в долина и това, че са купили двуетажни автобуси…“.

Вижте и

„Братислава. Бях там два пъти и се сблъсках с много расизъм. Вторият път получих смъртна заплаха 15 минути след кацането“.

„Париж. Някой ме заплю и ме нарече мръсен евреин. Получавах много злобни погледи през цялото време, докато бях там. Никога повече няма да посетя Париж.“

„Кайро. Видях всичко, което исках там, но никога няма да се върна. Тези, които се занимават с туризъм, се отнасят към туристите там като към стока, това е голям срам за многото добри египтяни, които живеят в града.“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре