Сега четете
Предстои МВР да купи автомобили и бронежилетки за полицаите в страната

Предстои МВР да купи автомобили и бронежилетки за полицаите в страната

Предстои МВР да купи нови автомобили и бронежилетки за полицаите в страната, каза днес във Варна заместник главният секретар на ведомството главен комисар Станимир Станев. По думите му акцент за Министерството са сигурността и самочувствието на служителите на реда, докато изпълняват ежедневните си задачи. Станев уточни, че модернизацията на системата върви по-бавно от желаното, заради забавянето на обществените поръчки.

Заместник главният секретар на МВР връчи днес 12 нови пистолета „Валтер“ на служители от специализираните полицейски сили във Варна. За нуждите на управленията бяха раздадени 14 тейзъра. За употребата им полицаите са преминали обучение, допълни Станев.

За откритото тяло край Перник днес той посочи, че има данни това да е изчезналият Емил Боев, но самоличността на починалия ще бъде доказана категорично чрез ДНК-експертиза и тройна съдебномедицинска експертиза. Така ще бъдат установени и причините, довели до настъпването на смъртта.

Вижте и

За сигурността в изборния ден Станев каза, че днес предстои министърът на вътрешните работи и главният секретар на МВР да дадат пресконференция, на която ще представят решенията на междуведомствената експертна работна група, утвърдила как ще се действа, ако бъдат подадени сигнали за поставени бомби в училищата в неделя.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре