Сега четете
Българската професионална футболна лига представи новия си сайт

Българската професионална футболна лига представи новия си сайт

Българската професионална футболна лига представи новия официален сайт на организацията – https://bpfl.bg/

„Ние се стремим да се развиваме успоредно с най-новите и модерни тенденции. Създаването на нов официален сайт е логичната стъпка, която правим, към по-сериозна информираност на футболната общественост в България и ангажираност към процесите, съпътстващи клубния футбол.

Тук ще намирате актуална информация за българския футбол, работата на Българската професионална футболна лига, специални интервюта, класации и проекти, които целят популяризирането на футболната игра и сред подрастващите. Платформата е директно свързана с базата данни от Електронно първенство на БФС, откъдето автоматично се генерират актуални данни за клубовете, футболистите, резултати, подробности за изиграните срещи и програмата на първенството.

Сайтът е разработен от нашите партньори Anomaly в съчетание между модерна и интуитивна визия, както в десктоп, така и в мобилна версия.

Българската професионална футболна лига ще намери своето място в социалните мрежи с активни профили във Facebook, Instagram, TikTok и YouTube“, написаха от организацията.

Вижте и

„Щастлив съм, че правим тази крачка, която е напълно логична на база дигиталния свят, в който живеем. Тази крачка изглежда малка, но е първа стъпка в по-широко развитие на дейността на БПФЛ, която тепърва ще заема своето логично място във футболния живот на България. Със стартирането на официалния сайт нашата работа не приключва, а напротив, тепърва започва. Планирали сме проекти и инициативи, които смятам, че ще са полезни за развитието на българския футбол, към което всички ние се стремим“, коментира президентът на БПФЛ Атанас Караиванов.

Стартирането на новия интерфейс на Българската професионална лига е част от дългосрочен труд и усилия на специалисти в медиите, интернет-комуникациите и личности, свързани с най-популярната игра. Сайтът се разработва и изгражда повече от пет месеца преди да бъде представен официално.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре