Сега четете
Завърши първото обучение на Ranchlead в България по модел на Джон Максуел

Завърши първото обучение на Ranchlead в България по модел на Джон Максуел

Тази седмица завърши и първото издание на Академия от ново поколение Ranchlead Academy, който се проведе с участието на нашите партньори от Любоословие.БГ. Това е една от най-иновативните академии специализирана в неформалното лидерство. За сега и едниствената в България по медел на Джон Калвин Максуел.

Организацията на Максуел обучава 24 000 лидери в Гватемала. А курсистите от РанчЛийд получиха своите Сертификати и Удостоверения.  Благодарение на своите преподаватели и ментори – Ангел Ранчински и Мария Ранчинска, курсистите успяха да се запознаят в дълбочина с процеса неформалното лидерство.

За нас е важно, че академията по Неформално лидерство е изградена само от хора с практически и бизнес опит в сферата. При нас се правят обучения в сфера, непозната и не изучавана до сега. Даваме иновативни и реални възможности за реализиране на участниците. Изграждаме мениджъри и специалисти в директни и мултилевъл маркетингови продажби. Нашата задача е да разкрием тайните на влиянието в неформална среда, което е и много важно, когато искаме да постигнем големи успехи в личен и професионален план, каза Ангел Ранчински, който е й докторант в Катедра Публична администрация към Софийски университет.

Ранчлийд е първата  академия по неформално лидерство в страната.

Изградена е изцяло от млади и успешни неформални лидери, които са професионалисти в своите области. Иновативен начин за реазлизиране и усвояване на получените умения и знания.

Концепцията е изцяло извън контекста на корпоративните отношения и е насочена към неформалните отношения, които възникват винаги и навсякъде, без значение от среда, обстоятелства и дали са желани или не.

Ангел е автор на рубрика в Любословие от година, а рубриката му се радва на голяма популярност.

Вижте и

Сред първите първите възпитанци на Академия от ново поколение Ranchlead Academy е главният ни редактор Андрей Велчев!

Той се похвали във Фейсбук профила си.

Благодаря на Angel Ranchinski Maria Ranchinska и екипът #ранчлийд #ranchlead !

Ангел и Мария доказа, че в центъра стои неформалният бизнес лидер с неговите таланти, лични качества и практически опит с цел постигане на споделена отговорност за неговия успех в личен и бизнес план!
Запишете се и вие в https://ranchlead.eu/
С подкрепата на Любословие.БГ
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре