Сега четете
Кристина Димитрова:Бих искала повечето ни нови песни да звучат по медиите,защото това което творим не се чува толкова много

Кристина Димитрова:Бих искала повечето ни нови песни да звучат по медиите,защото това което творим не се чува толкова много

 

Какво ново ,около теб Криси да разкажеш нещо?

Първо да кажа ,че за мен е истинска чест ,че тази вечер и на това събитие ме удостоиха с тази престижна награда Принос за развитие на поп-музиката и естрадата.

Тя наистина е един подарък за мен затова ,че продължавам да творя и да пея нови песни и да радвам публиката ,която обича хубавата истинска музика.

Тази песн ,която изпя на събитието на награждаването нова ли ти е?

Тази песен се казва „С дъх на лято“ и е включена в последният ми албум издаден през миналата година и се казва „Сладките неща“

Сега ми предстои да представя съвсен нова песен „Волна като ветровете“на композитора Иван Кръстев.Той е от Варна и съм заредена с морски бриз.

Предстоят ми много ангажименти из цяла България и в чужбина концерти и участия,слава богу ,че ги има ,за да можем да пеем песните си.

Съвсем наскоро участвах  в „Любими песни за любими хора“концерт организиран от Кристина и Михаил Белчеви за мене беще чест да бъда и на тази сцена.

Вижте и

Какво би искала още да направиш за естрадата и за поп-музиката ,което ти е направило впечатление?

Бих искала повечето ни нови песни да звучат по медиите ни така да се чуват ,защото ние изпълнителите от по-старото поколение това ,което творим не се чува толкова много.

Хората постоянно се питат имаме ли нови песни записваме ли и това е едно мое голямо желание повече да бъдем в ефир и да достигат новите ни песни до хората и до публиката.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре