Сега четете
Жестоко,осъдиха майка на 20 години затвор обвинена в опит за убийство на малолетния си син в ботевградското село Скравена

Жестоко,осъдиха майка на 20 години затвор обвинена в опит за убийство на малолетния си син в ботевградското село Скравена

Осъдиха на 20 години затвор майка, обвинена в опит за убийство на малолетния си син в ботевградското село Скравена.

Престъплението е извършено на 24 ноември 2020 г. Тогава подсъдимата провела телефонен разговор с бащата на децата си, по време на който двамата се скарали. Плачът на 3-месечния ѝ син допълнително я ядосал. В гнева си тя го вдигнала и силно го ударила в леглото. След това продължила да нанася удари по цялото тяло на детето, включително по главата, удряйки го в таблата на металното легло, казват от Окръжна прокуратура – София.

Свидетелите на случилото – майката и сестрата на подсъдимата, опитали да я спрат. Незабавно подали сигнал на телефон 112. Пристигналият на място медицински екип констатирал тежкото състояние на детето и то било транспортирано до „Пирогов“.

Съдебномедицинската експертиза доказва, че 3-месечното момченце имало закрита черепно-мозъчна травма, която щяла да има фатални последствие, ако не му е била оказана медицинска помощ навреме.

Вижте и

Подсъдимата е осъдена да заплати 50 000 лв. за неимуществени щети, причинени на малолетния ѝ син.

Присъдата не е влязла в сила и може да бъде обжалвана в законоустановения срок пред Софийския апелативен съд.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре