Сега четете
Гълъб Донев: Готови сме за избори

Гълъб Донев: Готови сме за избори

Дванадесет дни преди 2 април, ние можем да заявим ясно пред обществото, че сме готови за избори. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев преди началото на днешното правителствено заседание.

„В епицентъра на предизборната кампания сме“, припомни той и подчерта: „Налага ни се ежедневно да поправяме изкривени интерпретации за решенията на служебното правителство“.

„Готови ли са обаче участниците в изборите за отговорните дни, които предстоят след втори април? Сега изглежда лесно. Всеки политически играч атакува служебното правителство от покрива на своята къща от карти. Волно или неволно ни въвличат в предизборната игра, за съжаление, често с небивалици и лъжи. Ние сме служебна власт. Как ни наричат е без значение – техническо, временно или назначено правителство“, коментира още Гълъб Донев.

Вижте и

„Друго е важно и ще го припомня, защото често се забравя. Последните месеци държавата се управлява от служебно правителство заради неспособността на 48-ото Народно събрание да създаде редовна власт. Това е причината да ни предстоят поредни парламентарни избори. Очакванията на всички ни са политическите сметки да включват мисъл и за следизборните дни, когато избраните в 49-ото Народно събрание ще взимат решения за общото ни бъдеще в България“, посочи премиерът преди началото на днешното заседание.
Източник БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре