Сега четете
За първа Пролет започна миенето на София

За първа Пролет започна миенето на София

Повишаването на средно-дневните температури благоприятстват за миене на улици и булеварди на територията на столицата и това вече се прави, съобщиха от Столичния инспекторат.

Дейността е възложена на фирмите по чистота. Освен пътните платна, се мият тротоари, алеи, площади, велоалеи и други места за обществено ползване.

Преди това се извършва почистване на наноси, треви, отпадъци и други, преглеждат се и дъждоприемните шахти в съответния участък.

Поради факта, че в по-голямата си част улиците се мият в дневна смяна, може да се създаде затруднение в трафика, предупреждават от Инспектората и апелират водачите на моторни превозни средства да карат внимателно и съобразно с извършваната дейност.

В нощна смяна беше измит транспортния подлез на бул. „Житница“, бул. „Г. Делчев“ и др. Днес екипите работят в „Красна поляна“, „Връбница“, „Подуяне“.

Вижте и

В утрешния ден (21 март) се планира работата в райони „Подуяне“, „Младост“, „Триадица“, „Лозенец“, „Нови Искър“, „Студентски“ и др.

Ще се мият: ул. „Добротич“, ул. „Братанин дол“, ул. „Т. Каблешков“, бул. „Арсеналски“, ул. „Филип Аврамов“, ул. „Сребърна“, бул. „Симеоновско шосе“ и бул. „Драган Цанков“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре