Сега четете
Дмитрий Песков: Всичката доставена от Полша на Киев техника ще подлежи на унищожение в хода на специалната военна операция на Русия в Украйна

Дмитрий Песков: Всичката доставена от Полша на Киев техника ще подлежи на унищожение в хода на специалната военна операция на Русия в Украйна

Всичката доставена от Полша на Киев техника ще подлежи на унищожение в хода на специалната военна операция на Русия в Украйна, каза днес пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков. Той коментира решението на Варшава да достави на украинската армия изтребители МиГ-29, предаде ТАСС.

Песков подчерта, че доставките на полски и словашки изтребители на Украйна не са в състояние да променят хода на конфликта и не могат да повлияят на изхода от специалната военна операция.

Решението на Варшава да достави МиГ-29 е още един пример как редица страни членки на Северноатлантическия алианс, включително Полша, „повишават нивото на непосредственото си въвличане в конфликта“, отбеляза той.

Намерението на Словакия и Полша да доставят на Украйна изтребители МиГ-29 напомнят на опити за утилизация на стара, ненужна техника, добави говорителят на Кремъл.

Вижте и

„Имам такова усещане, че тези страни по този начин се занимават с утилизация на стара, ненужна техника“, каза Песков.

Източник БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре