Сега четете
Демерджиев: Не мога да си представя главния прокурор като жертва

Демерджиев: Не мога да си представя главния прокурор като жертва

Стопкадри: Нова Тв

„Ако главният прокурор е обект на някаква заплаха, той има всички инструменти в ръцете си, за да се справи с тази заплаха, за да защити себе си и хората в държавата. Така че не мога да си представя главния прокурор като жертва“. Това заяви вътрешният министър Иван Демерджиев по Нова Тв по повов информациите за заплахи срещу главния прокурор и съдии от страна на олигарси.

„По принцип тази информация, която имаме при нас, е недостатъчна, за да кажа дали има действително такъв тип организация създадена. Главният прокурор има всъщност всички инструменти да събере необходимите доказателства, да ги представи тези доказателства, ако се говори, че има завладяна държава. МВР не е част от тази завладяна държава, аз твърдя че МВР не е завладяно, няма влияние върху МВР, което да ни пречи да изпълняваме функциите си.

Вижте и

Не мога да си представя как някой може да завладее прокуратурата, ако има такива хора, които са се обединили, за да събират някаква информация да дискредитират магистрати, то задачата и на ДАНС, и на прокуратурата, е да изобличат тези хора и да внесат обвинителни актове в съда. Това е стъпката, която трябва да се предприеме“, допълни Демерджиев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре