Сега четете
Калин Врачански, Поли Генова и Иво Аръков гостуват в „Събота вечер с БНТ“

Калин Врачански, Поли Генова и Иво Аръков гостуват в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота, 18 март, от 21:00 ч. в шоуто „Събота вечер с БНТ“ водещият Орлин Павлов ще посрещне магнетичния актьор Калин Врачански и талантливата Поли Генова, а специалният музикален комплимент ще бъде поднесен от Иво Аръков.

Чаровният Калин Врачански ще разкаже пред зрителите на БНТ за главната си роля в постановката „Комедия за тенори“, в която си партнира с „лошото момче“ на българското кино Асен Блатечки. Врачански ще сподели подробности за спектакъла, както и за предизвикателствата, през които е минал. Актьорът ще разкрие и отговора на един много интересен въпрос: „Отказва ли Калин Врачански роли?“. Орлин Павлов ще го разпита и за предстоящите избори и какво би направил, ако стане министър на културата в България.

Певицата, която атакува сцената на „Евровизия“ цели пет пъти – Поли Генова, е другият специален гост тази седмица в съботното шоу на обществената телевизия. Поп звездата ще сподели как е прекарала рождения си ден и с кого, ще разкаже как се грижи за себе си и какво мисли за тазгодишните участници в „Евровизия“. А дали мисли да отскочи като зрител на конкурса тази година в Ливърпул, зрителите ще разберат на 18 март в „Събота вечер с БНТ“.Финалното изпълнение в шоуто ще бъде поднесено от Иво Аръков. Жан, Калин, Младен, Любо Косев, както и да го наричаме, той няма нищо против, защото винаги дава 100% от таланта си във всяка роля в киното и театъра. Отскоро Иво Аръков се изявява и на музикалната сцена у нас, а за това свое решение той ще разкаже специално пред водещия Орлин Павлов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре